Online alkoholbehandling

Få hjælp og behandling online med AlfaRehab

Få hjælp i dag

Anonym online alkoholbehandling af – AlfaRehab

AlfaRehab tilbyder online ambulant alkoholbehandling til borgere der af forskellige grunde ikke har mulighed for, eller ikke ønsker, at møde ind i vores lokaler i hele landet.

Målgruppe

Behandlingen henvender sig til borgere med et ønske om reduktion af deres alkoholindtag samt til borgere der ønsker at ophøre med at indtage alkohol. Det er derfor ikke nødvendigt at du har taget stilling til hvad dit mål skal være med behandlingen inden opstart.

Læs mere om: Alkoholbehandling hos AlfaRehab

Praktisk:

Behandlingen indeholder udelukkende samtaler med en alkoholbehandler, og disse foregår via kommunikationsplatforme eller telefon, alt efter hvad der passer den enkelte borger bedst.

Et online forløb vil typisk indeholde en ugentlig samtale, plus korte chek-ins ved akut behov. Desuden er der mulighed for kontakt til vores psykiater og socialrådgiver.

Samtalerne vil hovedsageligt foregå i dagtimerne i ugens hverdage.

Tilmelding / Visitation

Tilmelding til det digitale behandlingsforløb foregår enten via Alfas hjemmeside eller ved at ringe direkte til os på telefon: +45 35 35 35 81 – husk at du kan være anonym i behandlingsforløbet og at behandlingen er gratis.

Forløbsbeskrivelse

Hoved fokus i samtalerne er ophør eller reduktion af alkoholindtag, og identifikation af de forandringer og tiltag der kan understøtte processen.

I samtalerne vil vi sammen have fokus på hvilken betydning alkoholen har haft i dit liv – hvad har den været en hjælp med og hvad har konsekvenserne været. Vi undersøger sammen hvilke mønstre og strategier du gør brug af og arbejder med hvordan du kan bringe dig selv tættere på dine håb og drømme i relation til dit alkoholindtag.

I behandlingen kan vi bruge hjemmeopgaver som tager afsæt i dine udviklingspunkter således at du får bedre kendskab til de forandringer et overforbrug af alkohol kan skabe samt hvilke underliggende strategier der kan understøtte og modarbejde de livsændringer du ønsker.
Vi glæder os til at se dig ?

Alkoholbehandling ONLINE

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller har du brug for hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt.

Vi ringer tilbage til dig og hjælper dig videre i processen.

online alkoholbehandling

”Mange tror jo at det kræver ansigt-til-ansigt at foretage behandlinger og det gjorde jeg faktisk også, men jeg må tilstå, at det digitale også kan noget helt særligt og at det fortrolige og tillidsfulde rum sagtens kan skabes på andre præmisser.

Der er jo så meget skyld og skam forbundet med misbrug at det er tydeligt, at der er nogen, der er mere trygge på distance eller over telefonen. Og det giver jo god mening, for vi mennesker er jo så forskellige,”

Anna Vestergaard

Online misbrugsbehandler

”Jeg oplever, at det er et rigtig fint tilbud til flere målgrupper. Nogle har arbejde og magter ikke at skulle ud af døren efter de er kommet hjem.

Andre har børn og andre forpligtelser, der gør det svært at få plads til fysiske møder i kalenderen og endeligt er der dem, der bor langt væk som aldrig ville i traditionel behandling fordi transporten spændte ben.

Alle disse målgrupper når vi nu og så skal vi ikke glemme, at vi nu også kan hjælpe og støtte vores klienter mens de er på ferie eller dem, der har en handikap, som står i vejen for transporten,”

Anna Vestergaard

Online misbrugsbehandler

Gratis foredrag – også digitalt

Da vi hos Alfa gør utrolig meget ud af at tilbyde ekstra aktiviteter til alle vores klienter, gælder dette naturligvis også de, der går i online rusmiddelbehandling.

Derfor streamer vi rigtig mange af vores foredrag, så klienter, der tilhører ”online” gruppen også tilbydes disse og kan høre alle ved blot at logge ind med deres personlige login.

Hjælp på flere sprog

Vores alkoholbehandlere tilbyder også online alkoholbehandling på flere sprog, så dette ikke skal stå i vejen for vejen til et friere liv. Kontakt os for at høre mere om dette og specifikke ønsker eller behov.

Alle vores behandlere er klar til at hjælpe der hvor behovet er og det betyder, at vi alle er klædt på til at yde online behandling. Vores behandlere er.:

  • Psykiatere
  • Psykologer
  • Psykoterapeuter
  • Misbrugsbehandlere
  • Sygeplejersker
  • Socialrådgivere
  • Mindfulness-undervisere
alfarehab

Vi tilbyder online og anonym alkoholbehandling – Hjælp fra en alkoholbehandler med mange års professionel ekspertise.

Hvis du ønsker at høre mere om, eller påbegynde et behandlingsforløb – skal du blot kontakte os, og vi hjælper dig videre i processen. Bemærk at du også kan henvende dig som pårørende og blot ønsker svar på dine spørgsmål.

Kontakt os på denne side, eller ring til os på 35 35 35 81.

online misbrugsbehandling

AlfaRehab tilbyder helhedsorienteret hjælp

Hos Alfa brænder vi for at gøre en forskel! Og med vores enorme erfaring og ekspertise, betegner vi os, som blandt de bedste på markedet.

Vi tilbyder specialiseret hjælp og viden fra vores fagligt kompetente personale.

FÅ HJÆLP NU