Vælg en side

Andre tilbud

Hvis ydelsen ikke allerede indgår i dit behandlingsforløb, så kan følgende ydelser tilkøbes:

Psykiater/læge

AlfaRehab har ansat en speciallæge i psykiatri, der har stor viden om stofmisbrug og alkoholafhængighed. Psykiateren sikrer du får en optimal medicinsk misbrugsbehandling og rådgivning sideløbende med den sociale misbrugsbehandling.

Psykolog

AlfaRehab har ansat en psykolog, der har stor erfaring i at behandle mennesker med stofmisbrug og alkoholafhængighed. Psykologen anvender bl.a. kognitiv terapi, der er virksom mod misbrug, og EMDR, der er en terapiform, som er effektiv til behandling af forhøjede stresstilstande.

SE terapi

AlfaRehab har ansat en SE terapeut, der er specialiseret i traumebehandling. SE terapi er en terapiform, der er effektiv til behandling af mennesker med stofmisbrug og alkoholafhængighed.

Rusmiddeltestning hos Ferle

Alfa har et tæt samarbejde med Ferle, der tilbyder rusmiddeltestning. Ferle tilbyder efter aftale rusmiddeltestning af klienter for alle former for stoffer. Ferle har en filial på samme matrikel som AlfaRehab: Sankt Kjelds Plads 12, 1. sal, 2100 København Ø, så du let kan kombinere rusmiddeltestning med din misbrugsbehandling.