Alkohol-afrusning hos AlfaRehab

Få hjælp i dag

Afrusning af alkohol: Få hjælp til afrusning hos AlfaRehab

Vi tilbyder afrusning ambulant eller i døgnbehandling. Du kan gratis få ambulant alkoholafrusning hos AlfaRehab, fordi alle med alkoholproblemer, ifølge lovgivningen på sundhedsområdet, frit kan søge ambulant behandling . Desuden er der i vores ambulante regi mulighed for at være anonym, hvis du ønsker det.

Hvad er alkohol-afrusning?

Når man er afhængig af alkohol og vælger at stoppe med at drikke, vil kroppen reagere med alkoholabstinenser som fx delirium tremens. En del af alkoholafrusningen er derfor at igangsætte en behandling, der modvirker abstinenser.

Læs også: Få hjælp til alkoholafvænning

Ambulant alkoholafrusning

Sådan foregår alkoholafrusning i ambulant regi: Du får en tid hos vores egen læge, som tilser dig og ordinerer den medicin du har brug for. Du vil blive fulgt tæt igennem din afrusning, og efterfølgende vil du få alkoholbehandling i ambulant regi. På den måde vil du tilegne dig den nødvendige viden, så du kan fravælge alkohol og komme ud af dit alkoholmisbrug.

Hvordan foregår alkohol afrusning?

Afrusning bør altid foregå i professionelle rammer – enten på en klinik, et behandlingssted eller et sygehus, så professionelle kan overvåge den alkoholafhængige mens kroppen afruses

Hvad er delirium tremens?

Delirium tremens er en meget alvorlig og ofte livstruende tilstand af alkoholabstinens. I daglig tale omtales tilstanden som drankergalskab, men det er misvisende fordi det er en meget farlig tilstand.

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller overforbrug af alkohol?

Måske du har brug for hjælp til en pårørende?

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om vores tilbud for hjælp og behandling.

alkoholafrusning

Dette kan du opnå i alkoholbehandling

Indsigt

Når du får større indsigt i dine adfærdsmønstre, kan du arbejde med at forebygge dit alkoholindtag.

Adfærd

Lær at leve på en ny måde, hvor du fravælger alkohol og får et liv uden rusmidler og stofmisbrug.

Livet

Du får nye strategier til at løse de bagvedliggende problemer, så du ikke længere har brug for at drikke.

Alkoholafrusning i regi af døgnbehandling

Hvis du derimod har brug for en døgnindlæggelse på Alfa-Fredensborg til afrusning er det ikke gratis, men det kan være en god investering. Det at komme væk og blive skærmet for fristelser kan være en rigtig god start på livet som ædru.

Læs også: Tilbagefaldsforebyggelse

Vores døgnbehandling i Fredensborg vil hjælpe dig igennem den første tid i din afrusning . Typisk tager en døgnbehandling for alkohol mellem 14-30 dage. Behandlingstiden varierer fra person til person, da det er vigtigt at tage udgangspunkt i den enkeltes unikke livssituation og alkoholmisbrug.

På Alfa-Fredensborg vil vores læge og sygeplejersker hjælpe dig med din alkohol afrusning. Efterfølgende vil vores psykolog, misbrugsbehandlere og psykoterapeuter hjælpe dig til at fastholde ædrueligheden.

Læs også: Findes der et alternativ til antabus?

De fysiske rammer under afrusning i døgnregi

På Alfa-Fredensborg får du dit eget værelse med TV og internet. Der er de samme fornødenheder som på et hotel, og du behøver kun have en taske med tøj med. Du kan benytte din telefon, når det obligatoriske behandlingsprogram er forbi efter klokken 15.

Din alkoholafrusning foregår på Alfa-Fredensborg. Vores behandlingscenter ligger i skønne omgivelser i byen Fredensborg, tæt på Fredensborg slot. Du vil kunne tage din familie på rundvisning i weekenderne mellem kl. 14.00-17.00.

Læs også: Priser på alkoholbehandling

Smadret flaske

Lad os hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller har du brug for hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt. Vi hjælper dig videre i processen.

Gratis alkoholbehandling

Har du brug for hjælp til at komme ud af et misbrug af alkohol? Læs mere om hvordan du kan komme i alkoholbehandling her .

Hjælp til pårørende

Er du pårørende til en alkoholiker ? Vi tilbyder også hjælp og støtte til pårørende. Kontakt os på tlf. +45 35 35 35 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.